Nieuwbouwwoning Anna Paulowna

Omdat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning enorm veel bij komt kijken (denk aan: verlichting, wand- en vloerafwerkingen, indeling, elektra, etc.) help ik je graag bij het maken van de juiste keuzes. In 2018 kocht ik zelf een nieuwbouwwoning waardoor ik mijn opgedane kennis in het proces graag met je deel!

Voor deze nieuwbouwwoning, een twee-onder-een-kapper, creëerde ik een open (leef)keuken met aparte zithoek. Deze ruimten worden van elkaar gescheiden door een glazen stalen schuifdeur. Zo kunnen de bewoners zelf kiezen of ze de ruimte met elkaar willen verbinden of scheiden. In de keuken is gekozen voor een zwart kookeiland met marmer blad.

Daarnaast is er een lambrisering aangebracht van verf vanaf de wand in de keuken tot en met de wanden in de woonkamer. Op deze manier worden de ruimtes subtiel met elkaar verbonden maar kun je ze toch afsluiten van elkaar.

De woonkamer is voorzien van een multifunctionele kast op maat. Hier kun je mooie items in uitstallen, opruimen in de ladekast eronder of genieten van het zitje bij het raam. De ruimte wordt op deze manier extra goed benut.

De stijl kan omschreven worden als Scandinavisch en Industrieel. Er is een rustige basis opgezet met een warme visgraatvloer en lichte beigetinten op de wanden. Het eikenhout van de eettafel en meubel op maat breekt de ruimte en de zwarte items geven de ruimte extra pit.

 

Meer tips!