Werkwijze

1. Let’s meet!

Tijdens een online gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, zullen we jouw ideeën en wensen bespreken. Na dit gesprek ontvang je een passende offerte.

2. Moodboarding

Go Pinterest! Ik zal je vragen tijdens het kennismakingsgesprek om zoveel mogelijk afbeeldingen te verzamelen van welke stijlen en kleuren je mooi vindt. Hierdoor kan ik door middel van een Moodboard de basiskleuren en stijlen definiëren. Als het Moodboard is goedgekeurd en wij samen op één lijn liggen, kunnen we verder naar de volgende stap. Dit wordt tevens de basis van je nieuwe interieur!

3. Design

Indien de stijl is bepaald in een Moodboard ga ik aan de slag met de indeling van het interieur. Door middel van verschillende 2D plattegronden laat ik je verschillende mogelijke indelingen zien.

4. Kleur en materialisering

Als de plattegrond definitief is ga ik verder met de kleuren en materialisering van het interieur. Welke kleuren passen bij elkaar en waar moeten deze kleuren komen? Wat voor meubels en accessoires passen erbij? Waar moet verlichting komen te hangen en welk type? Door middel van een kleurenplan, plan met accessoires en kleine meubelen, lichtplan met armaturen, raambekledingsadvies, materiaaladvies en een shoplist krijgt het interieur stap voor stap vorm. Dit alles wordt samengevoegd tot het resultaat in een 3D model. Vraag tijdens het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden!

5. Resultaat 

Het resultaat krijg je middels een eigen digitale ontwerpboek. Hierin laat ik alle gekozen aspecten nogmaals zien zodat je alles netjes bij elkaar hebt. Heb je nou gekozen voor het pakket “Inclusief uitgebreid” of “All-in” dan ontvang je een hard-copy inclusief samples via de post.