Ik ben Ninon Pijnacker

Hi! Mijn naam is Ninon Pijnacker en ik ben gek op alles dat met interieur en design te maken heeft. En dat niet alleen, want als Bouwkundig Ingenieur kijk ik verder dan alleen een fijn interieur dat past bij de wensen van de klant. Daarnaast heb ik oog voor detail en met de nodige bouwkundige kennis staat geen uitdaging of grote renovatie mij in de weg. Waar Interieur Designers vaak advies vragen aan externen heb ik deze expertises in eigen hand en gecombineerd tot één bedrijf: WoonIN.

Deze droom begon toen ik in 2015 begon met mijn HBO Bouwkunde studie in Alkmaar. Niet helemaal wetende welke richting ik op wilde gaan, maar één ding wist ik zeker: ik moest mijn creativiteit kwijt kunnen. Na het afronden van deze studie in 2019 en een aantal stages en werkplekken verder, heb ik onder andere ervaring opgedaan in de aannemerij, architectuur, rondde ik een cursus tot Interieur Designer af en ben ik op dit moment werkzaam als Junior Projectontwikkelaar bij een woningcorporatie.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ben zeer accuraat. Een plan of indeling klopt pas als het voor mij goed voelt om het met de klant te kunnen delen. Goed luisteren naar de klant en daar mijn eigen touch aan geven doe ik dan ook graag. Mijn stijl kun je omschrijven als “industrieel chic”. Een rustige basis vind ik belangrijk en het karakter van de woning laat ik graag naar voren komen. Een interieur moet daarnaast wel pit en warmte uitstralen en dat creëer ik graag door bepaalde “eye-catchers” in de ruimte toe te voegen. Dat kan zitten in een meubelstuk, een keuken of een bepaalde kleur op de wand. Ik weet zeker dat wij samen tot een prachtig resultaat kunnen komen dat aansluit op al uw wensen.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een eerste (online) intake aan.